IJzendijke Mauritsstad

 

Van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei wordt de Paardenvierdaagse IJzendijke weer georganiseerd. 

Wegens de grote animo en de positieve reacties op de paarden4daagse van 2016  hebben wij besloten, André en Willy Maas, besloten, samen met de hulp van een aantal enthousiastelingen, een derde editie te organiseren. 

Deze zal plaats vinden van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei 2018. Iedereen met een paard mag meedoen, menners en de ruiters vertrekken dagelijks vanaf de Mauritsweg 9, “ Hof Le Paradis” te IJzendijke.

Iedere dag kan er tussen 11.00 en 13.00 uur worden gestart. Er zijn ook deze keer weer vier afwisselende routes van ongeveer 25 kilometer. De routes zijn geheel anders dan die in 2016 en leiden dit jaar ook weer langs mooie landschappen met verharde en onverharde paden. Iedere deelnemer kan rijden in zijn eigen tempo. Kortom, leuke routes om heerlijk ontspannen bezig te zijn! Ook dit jaar worden de deelnemers - elke dag - onderweg getrakteerd op een heerlijke versnapering. Op zaterdagavond is er een bbq voor de deelnemers en belangstellenden. Wel graag even opgeven van te voren.

Op de laatste dag (zondag 13 mei) worden de deelnemers ongeveer vanaf 14.00 uur terug verwacht op “Hof Le Paradis” voor een hartelijk welkom en een ere ronde. Onder het genot van een drankje en een hapje, zal het aanwezige publiek ook dit jaar weer een keur van paardenrassen voorbij zien komen. Dus zeker de moeite waard om te komen kijken en te genieten van de gezelligheid.

Voor de deelnemers die de paarden4daagse drie of vier dagen hebben meegereden ligt een leuke herinnering klaar.

Voor meer informatie: www.paarden4daagse-ijzendijke.nl