IJzendijke Mauritsstad

 

De laatste verhuisdozen worden neergezet in het nieuwe kantoor aan de Markt in IJzendijke.

Vanaf maandag 15 januari werkt het team van de Regiobank IJzendijke en Rabout & Partners in de nieuwe locatie. Het voormalige Rabobank kantoor heeft een nieuwe moderne uitstraling gekregen. De werkplekken zijn voorzien van daglicht, zelfs de kerktoren is te zien vanuit het kantoor. Het is een kantoor voor de toekomst. "Vanaf februari werken we hier met 8 medewerkers en ruim 150 jaar ervaring, het is bijzonder om deze ervaring bij elkaar te brengen op één locatie."

Ook de kluis heeft een nieuwe functie gekregen, deze wordt namelijk in gebruik genomen door de Regiobank. "De fundamenten van Regiobank in IJzendijke zijn reeds gelegd door Rita en Marnix." De Regiobank van Hoofdplaat wordt toegevoegd aan de Regiobank van IJzendijke. De kracht van de Regiobank is de lokale aanwezigheid. Men kan tijdens ruime openingsuren (8.45u - 16.30u) gewoon opnemen en storten. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de Mobielbankieren App of internetbankieren. Kortom een complete bank waar je altijd kan binnenlopen. De combinatie met het advies- en assurantiekantoor maakt dat klanten echt worden geholpen zonder dat externe expertise noodzakelijk is. "We zijn altijd in de buurt, we gaan mee met de tijd en we hebben altijd kennis paraat".

Iedereen is welkom op zaterdag 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur bij de feestelijke opening van de nieuwe vestiging. Op het programma van de opening staat biljetten vangen, kinderanimatie met Lappie Lapstok en het 'Rad van Fortuin' met kans op het winnen van kaarten voor Weitjerock (hoofdsponsor Regiobank).

Meer informatie is hier te vinden.